zold  
A munkavégzés során elsődlegesen a Szövetkezeti Törvény és a Munka Törvénykönyvének szabályrendszere az irányadó.

zold  
Tanév közben, a szorgalmi időszakban 16 év feletti, nyári szünetben 15 év feletti, nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkező diákokat, egyetemi és főiskolai hallgatókat tudunk foglalkoztatni. A szövetkezetünk által kínált munkák közül bármelyik választható, amelyet a jelentkező felelősséggel vállalni tud, feltéve, ha a munka végzéséhez szükséges egyéb kritériumoknak is megfelel.

zold  
Minden munkavállalónak fizikailag is és pszichésen is alkalmasnak kell lennie a vállalt feladatok elvégzésére. A foglalkozás-egészségügyi vizsgálaton alkalmatlannak minősített munkára jelentkező a munkavégzést nem kezdheti meg. Mivel a vizsgálathoz szükséges egy éven belüli negatív tüdőszűrő lelet, munkába állásod meggyorsítása érdekében célszerű már a jelentkezéseddel párhuzamosan elkezdeni annak intézését.

zold  
A tényleges munkavégzéshez szövetkezeti részjegy jegyzése szükséges, melynek értéke 1000,- Ft. Az összeg az első fizetésből kerül levonásra, és a szövetkezeti jogviszony megszüntetésekor kerül visszafizetésre.

zold  
A munkavégzés megkezdése előtt egy úgynevezett ’Belépési nyilatkozatot’, és egy hozzá kapcsolódó ’Adatlapot’ kell kitölteni, valamint aláírni a vállalt munkára vonatkozó ’Munkaszerződést’, illetve ennek mellékleteként egy ’Munkavállalási kötelezvényt’ és egy ’Tűz-, baleset- és munkavédelmi’ nyilatkozatot.
  munkavallalas_feltetelei

zold
 

A belépés és a szerződéskötés csak személyesen történhet valamelyik irodánkban, vagy az illetékes szervező menedzserrel előre egyeztetve bárhol máshol. Ehhez szükség van a személyi igazolványra, a diákigazolványra, az adókártyára, a bankszámlaszámra (szülő nevére szóló bankszámlaszám is elfogadható), a TAJ számra, és 16 éves életkor alatt szülői beleegyező nyilatkozatot. 
 

zold  
A munkavégzés során a jó hozzáállás és a tisztességes munka mellett adminisztratív szempontból a ’Jelenléti Ív’ pontos kitöltése és a megbízó képviselője általi aláíratása a legfontosabb, hiszen ez alapján történik a bérszámfejtés.

zold  
A bérfizetés a szerződés szerint minden ledolgozott hónapot követő hónap 13. napján esedékes, de a bankszámlával rendelkező tagok általában már a 10. napon számlájukon találják illetményüket.
     

 
Elfelejtetted a jelszavad?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
Ugrás az oldal tetjére